Photobooth huren Oost Vlaanderen

Photobooth huren Oost Vlaanderen? dan zit je hier Goed. "Huur een Photobooth' is gespecialiseerd in het verhuren van photobooths. Wij zijn gelokaliseerd in Oost-Vlaanderen, meer bepaald Ninove. Een photobooth ook wel fotohok genoemd is de kers op de taart voor uw event, huwelijk, feest,... Geen in elkaar geknutseld fotohok, maar een professionele en mooie photobooth! Uw gasten kiezen voor een foto of een korte videoboodschap! Wanneer ze voor een foto kiezen, krijgen ze meteen een gepersonaliseerde fotostrip mee. Hiermee houden ze een leuk en onvergetelijk souvenir van uw feest!

Photobooth huren Oost Vlaanderen

Als bedrijf bezorg je uw medewerkers of klanten een fotostrip met uw logo en slogan. Een extra dimensie voor uw personeelsfeest of een originele marketing stunt!

Hebt u geen nood aan een volledig hok? Dan is onze Selfie Maker de oplossing! De Selfie Maker is een soort van flitspaal / praatpaal. De functionaliteiten zijn de zelfde als die van onze photobooth. De Selfie Maker neemt echter minder plaats in en is veel sneller opgesteld waardoor we deze goedkoper kunnen aanbieden dan de photobooth. Een ander voordeel is dat de je met de Selfie Maker makkelijker met een grote groep kan poseren. Je wordt namelijk niet beperkt door de grootte van het hok.

Onze diensten werden recent uitgebreid met de moderne versie van de wegwerpcamera's alsook luchtfotografie. Scroll verder naar beneden voor meer info.